En drøm

8cd7e012d820886ced02db5989323e90

Og hvordan kommer man egentligt dertil?

 

Hvad går den drøm så ud på?

Jo, ser du…. Jeg drømmer seriøst om, at vende snuden væk fra Danmark (med hele familien). Fornemmelsen om, at de store drømme og muligheder venter derude er så… store, at jeg seriøst arbejder i muligheden (hvilket er perfekt, når man sidder i Lejebolig). 😉

Om familien er med på det? Ja, altså ungerne er vel… og manden er ikke imod det, men det er alt det usikre på arbejde og hvad/hvor/hvordan, der rumler.

 

Og hvor går drømmen hen?

Mit hjerte har siden min barndom i Mellemøsten med skolegang på en Amerikansk skole – ja, vel ganske naturligt banket for USA.

Jeg kan stadig synge den Amerikanske National sang og kan det meste af “The Pledge of Allegiance” (hvis jeg lige får sat mig ned med nogle stikord).

 

Men en ting er sikker – jeg er realistisk angående mulighederne og tager kun afsted med flokken, hvis der venter nogle jobs (og hey, FruBlå kan skiftes ud med CouponMUM). 😉

 

Lige nu læser jeg om andre, der har fulgt deres hjerte – og om hvordan de gjorde det. For hold da killing, hvor er det spændende, når andre følger deres mavefornemmelse og gør noget ved sagen.

J

eg vil afsted – omend det kan være at DESTINY blot mener, at det skal være på ferie (der er nok et tømt flysæde hjemad, hvor jeg skulle have siddet).

 

For med hånden på hjertet, så kan jeg sige (og nu får jeg garanteret en røvfuld):

Jeg har ALDRIG følt mig hjemme i Danmark – mere som en fremmed på besøg, og jeg kan på ingen måde leve efter Janteloven, hvilket utallige skrammer på næsen vidner om.

 

Men tanker spørger, hvordan/hvorledes/hvornår?

  • og jeg ved det ikke.
  • Men drømmen er vakt, den føles rigtig… og handlingen kommer, når den føles rigtig.

 

Ærlige Forårshilsner

/Christina ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s