Handel lokalt eller på nettet?

  

Handler du mest i de små lokale butikker i dit nærområde eller på nettet?

Jeg gør lidt begge dele – jeg elsker, at besøge små skønne butikker og i Slagelse/opland kan vi bryste os af en del af disse. Men her får du lige min yndlingsliste:

  • MorfarsMoustache – en skøn butik beliggende lige udenfor Slagelse, der gemmer på masser af spændende vintage fund og de feste kjoler. Absolut et besøg værd – og ellers, så tjek deres webshop ud.
  • Kant By K – Kitt, som er indehaver af denne fede butik lige nedenfor Sct. Mikkels Kirke i Slagelse, byder velkommen i butikken med smil og de absolut fedeste varer i alle prisklasser. Butikken har også en spændende side på FB af samme navn…
  • Vitrinen – en lækker butik smukt beliggende lige ved Schweizerpladsen (Adressen er Nygade)  i Slagelse. Udover, at byde på et væld af både te og kaffe, så er der også en masse lækker brugskunst, at finde i butikken.

 

Og til maven (hvilket er både mad og lune drikke)… 😉

  • Café Mikkel – smukt beliggende for foden af Sct. Mikkels Kirke, en skøn café med lækker indretning, god mad og skøn kaffe – og alt til MEGET FAIR PRISER, samt super sødt personale. Og her er PLADS TIL BØRN!! (jeg er ofte, at finde her…)
  • Hakuna Matata – et lækkert lille familie spisested med Somalisk mad, hvor skøn mad til MEGET FAIR PRISER er, at finde. Beliggende på Jernbanegade 12… Servicen er i TOP og de er virkeligt så søde og nede på jorden (her kommer jeg tit med ungerne, når manden er ude, at rejse). Tjek deres åbningstider ud her!
  • Og er du til PIZZA – så har vi mere end rigeligt (personligt benytter vi os kun af Kebab Palace – vi spiser deres store børneportioner til billige priser) 😉

 

Så kig forbi Slagelse – når nu udkantsdanmark skal være lidt specielt – vi har nemlig INGEN Gågade, men en masse små torve og små handelsgader (og det store grimme VestSjællandsCenter – ja, det er min mening)… 😉

OG HEY, vi har altså en kaffekæde – Baresso!!! 😉

 

Udkantsshopping og hilsner

/Christina

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s