Om Værksteds Hygge…

10958474_789503981118563_1247572773_n

 

Jeg indrømmer det – min sjæl er over de 65 år (yep, jeg er født med en gammel sjæl). 😉

Jeg har aldrig brudt om Champagne til Nytår – believe me, jeg har prøvet og det med, at blive fuld (ja, det er vist kun sjovt den 1 til 2 gange om året, hvor jeg vælter HEGNET med en skøn veninde. Det er så til gengæld ikke sjovt de næste 2-3 dage efter det) er ikke lige mig.

Smarte drinks? Nej, jeg er heller ikke til det (det vildeste er vist Mojito eller ren Vodka – altså på de famøse byturer).

Men jeg har udviklet en kærlighed for Portvin… Ja, du læste rigtigt!

  • de skal have nogle år på bagen (helst 10 år, som det mindste)

Så det med den gamle sjæl passer vist meget godt..

Og på mit syværelse står der ALTID en flaske Portvin med 2 glas (hvis nu nogen kigger forbi) og den flaske holder altså længe. Fnis… ja, den købes altid til Årets første julemarked og nydes så.. i syværelset. Så det hører vist ind under katagorien Værkstedshygge, hvor der hverken er frække damer på væggen eller dårlig musik i baggrunden, som ingen alligevel lytter til. 😉

Har du også en hemmelig Champagne/Portvins Lover i dit indre, så se her!

 

Jeg skal nok lade være med, at sige noget…. Ssshhhh!

/Christina ❤

 

GetAttachment.aspx

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s