Værelse nr. 3

  

 Så er vi næsten færdig med Divaprinsessens værelse – der mangler lige skruer og en mand til lige, at ordne de sidste små ting derinde.

SuperMadsens værelse mangler der kun 1 skrivebord – og det er vi lidt i tvivl mht hvilket at det skal være. Men jeg regner med, at holde øje med de lokale salgssider på FB, for vi går ind for genbrug af møbler (og det er da skønt, at kunne sparer de penge). 😉

Men nu er tiden kommet til Egernbarnets værelse – og her er jeg meget i tvivl. Hun har lige fået ny boxmadras og har stadig et stort Egetræs karlekammerskab stående derinde – kan ikke blive enig med mig selv, om den skal sælges eller om vi skal beholde den, da den jo fylder en del. Men også fordi vi gerne vil have lidt lethed ind i indretningen, der har være særledes “tung” siden tiden i Skovfogedhuset.

60405

 

Jeg har bestilt ovenstående lampe til hendes værelse, for hun ELSKER blå (ja, tidligere var det grøn, der var den foretrukne. Du kan se udvalget af de forskellige farver her!

Men kan ikke helt beslutte mig, for hun har også en andens slags lampe på sin ønskeseddel (en lysekrone)…

Det er det med, at beslutte sig til, om det skal fortsætte i den lidt tunge genre eller man skal skifte det ud med noget lettere?

Ja, der må vist gå i tænkeboks… 😉

 

Indretnings kram

/Christina ❤

 

GetAttachment.aspx

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s