Om Ridehjelme

c6c91d3c1f015698c04df73aecae822d_h460w460_width

 

Min mor kan fortælle en sjov historie fra en periode i min barndom, hvor jeg nægtede, at tage ridehjelm på.

Jeg red en overgang uden ridehjelm (hvorfor? Spørg min ikke…) og en nabo havde konstateret dette og var smuttet over for, at tale med min mor om det hjemme på gården. Naboen berettede om, hvordan hun arbejdede på skadestuen og så de “head trauma”, der kom ind på stedet, hvor der havde været rideulykker og skulle eftersigende have forskrækket mig sådan, at jeg derefter tog den på…

Hmm… om der er sandhed i historien, det aner jeg ikke?!

Men jeg har det meste af min barndom, ungdom og alderdom (ifølge mine unger) brugt ridehjelm – især, da jeg red som Jockey (tro mig – med de mange styrt, som jeg havde derovre i Irland, så er det utroligt, at jeg ikke er grøntsag eller død i dag). Suk!

Men jeg bruger ridehjelm i dag – er kun en enkelt gang kommet afsted uden ridehjelm for et par uger siden på PartIsmulen og det skyldes ganske enkelt, at jeg havde hue på og derved var overbevist om, at hjelmen var taget på… (virkeligt dumt – I know!!).

Jeg kan ikke fortælle hvor meget, at det betyder, at vi ryttere har hjelm på – og de fleste ved også, at ridesporten er en af de farligste sportsgrene over hovedet.

Man kan ikke stole 100% på en hest – de kan blive skræmte, vores balance kan være dårlig, hesten kan snuble… etc.

Meget kan ske – så mangler du, at udskifte din hjelm, så se her – masser af skønne kvalitets hjelme til fair priser.

Lad os i fællesskab bruge hovedet… 🙂

 

Kram

Christina ❤

 

GetAttachment.aspx

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s