Om, at gøre noget

9601be4ff07991ad4489983e7ffa035c

Blev i går spurgt, hvornår jeg sidst havde gjort noget for andre – øh… tænkte først, at det var ment på en negativ måde, men valgte at tage en positiv diskussion op istedet (selvom jeg var mm fra, at have lavet en “Christina”)! 😉

Hvornår gør vi noget for andre? Godt spørgsmål…

Altså i det daglige gør jeg noget konstant for egen familie (og de noget for mig), men det var nok ikke det, som personen mente.

Ej heller, var det nok ikke tale om de “organisationer”, som vi støtter fast hver mdr – eller den 20´er, som der bliver givet til ham, den hjemløse, der står ved centeret.

Nok heller ikke de venner og andre, som vi både hjælper – eller som hjælper os tilbage (Tak for den iøvrigt)! 😉

Nej, jeg valgte at tale om det frivillige arbejde istedet…

For hvad gør vi egentligt for andre?

Jeg vil gerne hjælpe mere, men tiden er knap og jeg må også sortere… det må alle andre vel også?

Hertil aften faldt jeg et opslag i den lokale “4200 Slagelse” gruppe på facebook, hvor en ung kvinde vil lave en akut hjælp til de hjemløse i Slagelse, da vejret er bidende koldt i disse dage.

Så Divaprinsessen på 9 år og jeg samlede fluks lige skisokker og håndklæder sammen og drog sammen med ca. 35-40 andre afsted til Stationen (mødestedet til dette fantastiske arrangement) og indenfor ganske kort tid, så var der så meget tøj samlet, at vi senere måtte kører 6 biler (inkl. en fyldt varevogn) med tøj ud til “Toften” i Slagelse.

Der var både mad og kaffe med også… – og flere restauranter tilbød mad til afhentning ved lukketid (bl.a. Hakuna Matata, en fantastisk afrikansk Restaurant). Og flere har tilbudt både Pizza og en af de lokale netto´er har tilbudt frisk frugt og grønt, som også kunne hentes.

Arh, men er det ikke fantastisk?

Fra tanke til handling – der gik ganske kort tid til, at der via facebook blev samlet så meget ind og så mange brugte en lørdag aften i frysende kulde på, at lave lokalt frivillig arbejde – og det føles godt.

Og vi kan og skal gøre det igen…. og jeg ved, at mange andre steder rundt om i landet, der har været stablet en del arrangementer på benene for, at samfundets svageste ikke bunder under i denne kolde tid, som pt er over os.

I gør mig stolte – og tak fordi, at vi (min ældste datter og jeg) måtte være en del af det…

 

Kram

/Divaprinsessen og Christina ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s