Kjole Piger

denim-kjole-fra-saint-tropez-n6200-a-441925_3

Denim Kjole fra Saint Tropez

 

Er du sådan en (altså hvis du er en pige/kvinde, der pt. læser dette? 😉

Jeg er – det meste af tiden render jeg rundt i kjoler (behageligt og nemt) – og ja, bukser har jeg også på, men det drejer sig mest om ridebukserne, når jeg skal ud til verdens bedste Ismule, Hjalmur.

 

alina-kjole-fra-streetone-140137-524644_3

Aline Kjole fra Streetone

 

Jeg har kjoler til enhver smag – dog har jeg solgt alle mine skønne LadyV kjoler og vintage kjoler, da jeg startede med, at dyrke lidt vægtløftning (som gav mig et par småskader) og nu er tilbage i sadlen. Så kroppen har ændret sig lidt – derfor er det pt. Jerseykjolerne, der støves af fra skabets mørke!

Problemet er netop overarmene og lår (efter mange års ridning), så behøver jeg vist ikke præciserer det mere end det. 😉

 

loose-kjole-med-stiber-915837_3

Loose Kjole fra PBO

 

Men nogle af mine yndlings mærker kan købes lige her – og jeg har været inde og tjekke de skønne forårs Nyheder, der er lige rundt om hjørnet. For vinterens kjoler skal snart tilbage i skabets mørke – og nye forårs kjoler skal tilføjes (for har pt. ikke tid til, at sy dem selv – og jeg ved godt, at tid er noget man skal finde)…

Og ja, jeg STOR elsker Blå og Sorte kjoler… 😉

 

Shopping hilsner

Christina ❤

 

GetAttachment.aspx

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s