At vælge Livet

d3ac52816c4db69060cdaf4149ea7694

Vi har allesammen haft på “ups and downs” – er blevet afprøvet i forskellige grader og har fået både knubs, men indimellem også dybe ar.

Ingen kommer igennem livet uden disse…

“Hvem” det er, der afprøver en – eller hvorfor disse prøvelser kommer netop til “en” – ja, det har jeg ikke nogen religiøs forklaring på, hvis dette ønskes.

Men en ting tror jeg på – og det er Karma (ja, det hænger nok nogen ud af halsen og andre bliver garanteret tosset nu). Men det er MIN overbevisning om, at prøvelser måles efter hvad man selv sender ud!

Jeg har selv haft sendt en masse dårlig energi afsted på et tidspunkt – og fik det tifold igen for nogle år siden, men set tilbage på hele MØGDYNGEN i dag, så var det nødvendigt for mig, at møde disse mennesker og blive mindet om, hvad der egentligt er vigtigt.

Det er ikke jalous mennesker, der ikke vil mig det godt, men blot vil tage hvad de vil have – og det var en kamp, der blev kæmpet helt ind i de inderste kroge. For følelsen af, at blive fulgt efter (min færden på nettet blev skarpt fulgt) og jeg måtte indimellem stå til “ansvar” for nogle ting dengang, som lærte mig IKKE altid, at stole på dem, der “står” en nærmest.

En vigtig lærestreg og en endnu mere vigtig kamp, der blev VUNDET!

Året efter døde min far – og der var også en del der, der skulle arbejdes med. Og nej, jeg tror ikke på, at min fars død var et resultat af al den dårlige energi, som jeg tidligere har sendt afsted. Mere oprydningen undervejs i forbindelse med hans dødsfald – for jeg var et meget VREDT menneske i de par år, det alt sammen stod på (2013/2014).

Vi bliver vel alle mindet om de små DUMME ting, som man lige får gjort i det daglige – de vrede ord, man får sendt afsted (i stedet for lige, at trække vejret og vente 5 min INDEN man åbner munden).

Ja, den er klassisk for mig – det kaldes imellem venner “en Christina” – og jeg er IKKE STOLT af det.

Men indimellem så er “BULLSHIT” knappen bare blevet trykket i bund – og så er det, at man dummer sig.

Men jeg er blevet bedre til, ikke at sende dem afsted for hurtigt – nogle enkelte har vænnet sig til, at stå i skudlinjen (ja, dem der kender mig for godt) og en enkelt har kunnet gennemskue mig lige fra første dag vi mødtes (Verdens Bedste FruBlå makker).

Hvis man er åben for det, så kan vi lære så meget om os selv og andre ved bare, at stoppe op/trække vejret/vente 5 min – og så handle.

For nogen gange er det bare nødvendigt…

 

Så vælg, at leve livet i stedet for blot, at eksistere… træk vejret og LEV!

 

Kram

Christina ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s