Velkommen 2016

725144649832b8c0bbbb824d0725c8f4

Kære 2016,

Jeg har ikke de store forventninger eller krav til “dig”, men jeg håber, at “Du” alligevel bringer sne i massevis, solskin i massevis og masser af skønne dage med min fantastiske lille familie – og min dejlige Part Ismule, Hjalmur.

At jeg som Selvstændig Erhvervsdrivende udvikler firmaet i den rigtige retning og snart kan tjene en “løn” også.

Der er spændende ting oppe i ærmet – også firmamæssigt. Og jeg HÅBER, at dette bliver ÅRET, hvor familien og jeg tager på vores første udlandsrejse. Vi må håbe og krydse fingre!

Det er også året, der bringer en planlagt operation (suk!) engang April – ja, sådan er det med en brækket næse, der ikke vil vokse ordentligt sammen. “De” kan skære i mig alt det de vil – for det er seriøst Narkosen, som jeg er hunderæd for (kan ikke tåle narkose). :/

De andre år, har jeg skrevet en FARVEL til Året, der gik – og en VELKOMMEN til Året, der kommer. Men denne gang bliver det anderledes!

Og lige om snart, der åbner min “nye” webshop – er spændt på det færdige resultat. 😉

Håber i alle kom sikkert ind i det NYE ÅR!

 

Kram

Christina ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s