Når man er på farten

cf0c807d381321b85ad3532b98105704

Det sker tit – både på familie besøg i det mørke Jylland, på besøg hos potentielle samarbejdspartnere (firma relateret), på markeder og messer (ja, der var engang) og også ude ved hesten (ja, ham den lækre Ismule Hjalmur). Ja, alle de steder er jeg afhængig af internet – og ikke alle af stederne har Wifi.

Derfor har jeg været ved, at tjekke markedet for det bedste (og billigste) Mobilt Bredbånd, der har en god dækning og med mulighed for, at vælge imellem forskellige pakker (jeg har ikke helt styr på mit forbrug endnu, men det kommer nok).

Det har været lidt træls (yep, der er det jyske islæt i sproget), at skulle bruge sin telefon til søgninger eller andre småting på “stedet”, hvor man så bagefter skal finde tingene (eller skrive indlæggende ind bagefter på min Mac).

Jeg ved godt, at det er et luksus problem, men man kan altså få Mobilt Bredbånd til rimelige priser (nu om dage) uden, at det trækker tænder ud eller man får grå hård af ventetiden – for du vælger jo selv din pakkeløsning! 😉

Og hvad siger Trustpilot.dk så?

  • jo, ser du…. 8,6/10 og det er en GOD rating! 😉

 

Så jeg skal vist lige …. øh, ringe og bestille!

 

Julehilsner og WhoopWhoop

/Christina ❤

 

Billede - DK (1)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s