Når måsen passer

105CC1B025_025

Nå, nej – mener når Buksen passer! 😉

Ja, nu hvor jeg er startet med, at ride igen og er stoppet med, at løfte vægte – ja, så ændre kroppen form igen.

105EE1B047_001-2

Så kære Julemand – jeg ønsker mig et par fede Esprit bukser til jul. For ganske få bukser sidder ligeså godt på den “Mor mås” (som egernbarnet kalder den – møgunge!), som et par fra Esprit.

Jeg er helt pjattet med både de brune (har aldrig haft et par brune bukser udover ridebukser) med de stramme ben, men også de mere klassiske sorte, som kan bruges til både hverdag, men også til Messe/arbejde/fest.

Ja, ting i mit klædeskab er typisk ret praktiske – bløde i stofferne og klassisk. Indimellem går jeg totalt over i den anden grøft – og det går nogle gange godt og andre gange…. knapt så godt!

Det kender du godt, ikke?

10153038_Black_507490_001_Main

Jeg har netop fået anskaffet et rigtigt fede Jeans fra Vero Moda, som jeg lige skal vende mig til. Plejer normalt ikke, at købe denne type bukser, men nu skulle der jo prøves noget nyt – og jeg skal lige vende mig til, at de sidder MEGET til… 😉

281702_1_3_140

For ellers så er detaljerne ret fede på dem – og jeg har også kig på disse fra Jeans fra Pulz. Jeg er lidt vild med de bredde ben (flarred) og den mørke denim, der passer til alle de skjorter, som jeg efterhånden har fået samlet sammen i skabet.

Nå, men vores lokale Esprit butik her i Slagelse lukkede desværre i år, så nu er jeg nødt til, at benytte mig af webshoppen. Men det gør egentligt ikke noget, da jeg efterhånden ved hvilke af deres modeller, der er GO og NO!

Men jeg må indrømme, at jeg stadig savner butikken – også for deres fantastiske tilbud på især T-shirts, som jeg efterhånden INGEN har i mit skab (slidt op).

Så – Dear Santa,

All i want for Christmas is Jeans (og rideudstyr, øreringe….) – because I have been so good this year!

Just put them under my Christmas Tree, dear Santa! 😉

 

Jule Hilsner og bjældeklang

/Christina ❤

 

Billede - DK (1)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s