Hvem kommer med mad?

526x200px_G1A9045

Billedet er lånt fra Hjemmesiden

Hvem, der bare kunne få mad leveret her hjem til – ja, det er vel et arbejdssted (i en eller anden forstand). Hmm… ja, det er faktisk en arbejdsplads. Med kun 1 medarbejder…. 😉

Frokostplus er en af de mange firmaer, der muliggøre, at firmaer kan bestille lækker og sund mad, til personalet på arbejdspladsen.

Der er flere valgmuligheder mht. menuer og alm catering, at vælge imellem – både varme og kolde retter.

For mig har frisk frugt, salat og godt brød altid været en foretrukken spise på de arbejdspladser, hvor jeg har været ansat, der enten har haft kantine eller frokostordning.

Det er altså ikke lige altid, at man har lyst eller overskud til, at lave madpakker – lige pt. er jeg tvunget til, at lave madpakker (til ungerne, da deres skole ikke har kantine). Men det er en sur tjans… det bedste er helt klart, når der er rigeligt med rester fra aftensmaden, som kan stoppes i madpakken – lige pt. er rugbrød ikke en foretrukken spise (det har det faktisk ikke været længe).171

Så hvis man ligesom mig, hader at smøre madpakker (og spise dem), så er det nok en god idé, at undersøge mulighederne, som de forskellige frokostordninger tilbyder.

 

Kram

Christina ❤

 

Billede - DK (1)

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s