Om Personlig mentor/coach

ff28f5194b865c317f8f83804ecaaa4a

For snart 3 år siden, da min hverdag krakkede ned i mange små dele og bare lå smuldret for mine fødder – følelser var trådt på, hverdagen var uoverskuelig, en mavefornemmelse der var nedbrudt og et liv, der skal samles op – ja, der fik jeg kontakt til skønne Chiara Sofia inde på FB.

Og igennem telefonsamtaler, skype, sms og mails, der fik hun givet mig en lang række værktøjer til, at kunne bearbejde alt det  L O R T, der var blevet til mit liv – en spand mudder kastet ned over mit liv uden, at jeg anede råd.

Men igennem visualisering og værktøjer til, at kunne styre mit indre kaos, mit had og min sårbarhed, der kom jeg langsomt og nænsomt videre.

Ja, det tog tid og det gjorde filme ondt – og en fødsel kan slet ikke sammenlignes med denne psykiske smerte, som var blevet påført mig fra anden side.

Mange gange følte jeg, at jeg stod nøgen ude i en kold sneklædt skov og fik skraldet huden langsomt af med en sløv kniv … Det var et indre billede af den smerte, der var blevet påført mig.

En tur ved lægen afslørede en sygdom, der skulle behandles nu – og inden jeg vidste af det, så var jeg på Gynækologisk Afd. på Næstved Sygehus og fik lavet første indgreb – 5 mdr senere fik jeg lavet det sidste indgreb. Min skønne læge reddede praktisk talt mit liv – og jeg lærte, at påskønne hende på en helt anden måde. 😉

Men Chiara har helt klart også haft sin del med, at gøre min rejse til det den er – og i dag er jeg rask, tilbage på fode, har fået værktøjer til min videre rejse og kan altid kontakte hende, hvis der er noget.

Chiara – selvom jeg aldrig har mødt dig fysisk, så håber jeg på en dag, at kunne give dig det største fysiske kram overhovedet muligt – og tak til min dejlige familie for, at passe på mig og hjælpe mig på vej… og videre!

Og ja, min ærlighed er nok mere gennemtrængende end før – men det er ment i kærlighed!

Efterårskram og tanker

/Christina ❤

Reklamer

One thought on “Om Personlig mentor/coach

 1. Sofia Lykkens siger:

  Kære kære Christina ❤
  Af hjertet tusind tusind tak!
  Jeg bliver så dybt og inderligt rørt, og tårerne får frit spil, når jeg læser dine smukke ord!
  Husk som altid at du har gået vejen, du har ændret dit liv, du har gjort hele forskellen og hele arbejdet ❤
  I kærlig taknemmelighed Sofia ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s