Om, at være Mor

IMG_4085

Vi kan vist alle nikke genkendende til den overvældende kærlighed, der opstår, første gang man møder sit barn/børn – og om den store kærlighed, der bare vokser og vokser.

Men kan de fleste af os ikke også nikke genkendende til de dage, hvor de smukke engle er skiftet ud med varianten, der har horn i panden og en kan drive selv den mest ihærdige Terrorist i knæ?

Jeg tænker indimellem, at sendte jeg tøserne en tur til Mellemøsten, så var alle konflikter stoppet – for de tøser er, selv med deres 2 år imellem, både hinandens bedste venner (ja, der er få øjeblikke) og hinandens værste fjender (hvilket er OFTE).

Alle tre børn er, UDEN TVIVL, det bedste der er sket i mit liv… men indimellem overvejer jeg om ikke alle mødre skulle udstyres med en åben indlæggelse på “psykiatrisk” og få en “dolol” recept udleveret i en af de utallige gratis kasser, som man modtager når man har opdaget de to blå streger på testen!

Lige nu testes min tålmodighed af, at et skønt kreativt intelligent spring talent på 9 år, der skal have vinterstøvler – for på 2 mdr har vi endnu ikke fundet lige det rigtige par. Hun ved, hvad hun vil have og hun går målrettet efter, at bearbejde moderen, der snart dejser om af sko kig!

Og Egernbarnet – det skøre kreative dovne intelligente gammelklog tøsebarn, ELSKER at drille sine søskende – så indimellem må man banke i bordet for, at få fred. Ingen kan finde på så mange banditstreger, hvor det udelukkende går ud på, at pisse sine søskende af (og iøvrigt overtale dem til, at lave hendes opgaver herhjemme). OG føromtalte søskende gør det ganske enkelt for, at få fred – for det barn er udeholdenheden selv. Seriøst!

Og til ældstebarnet – ja, han er også en udfordring, men på et helt andet plan end sine to søstre. For SuperMadsen elsker fred og ro, harmoni, hygge og musik. Den skønne knægt kan med sit ufattelige sensitive sind skabe harmoni de fleste steder – men tit bliver det for meget for ham (yep, Egernbarnet) og så skal han have hjælp til, at finde roen.

Vi har tre skønne dejlige smukke børn – og de kloge siger, at et barn er spejlet af sine forældre!

Så jeg vil gerne beklage på forhånd til jer alle – for jeg ved, at der er masser af banditstreger i vente… for de unger er ikke “uskylden selv” og har med deres høje aktivitets niveau en hel verden, at udfordre.

Og ja, udfordringen er vist kun i mit sind… mit trætte sind. Men sådan er livet som græsenke!

God efterårsdag til alle!

/Christina ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s