En idé

8f99164ec07e4c3084b840e9546ab5c5

Jeg er næsten dagligt på Pinterest – både når jeg sidder i bilen og venter på ungerne får fri fra skole, når jeg står i kø i supermarkedet og venter på, at det bliver min tur og når jeg er hjemme.

Et skønt virtuelt sted med masser af DIY inspiration – og jeg dåner ofte af folks kreative evner.

  • nok er jeg selv kreativ, men der er grænser! 😉

Jeg elsker et miks af det rå med et strejf af det femine – og med særligt unikt præg, hvor man tydeligt kan se, at dette er lavet med kærlighed. Ting af lavet af naturlige materialer – eller et miks af sten/beton/kobber er lige i hjørnet herhjemme! 😉

Jeg har en idé – takket være Pinterest – om, at lave en af de ovenstående vaser/lysholdere til vores rustikke spisebord herhjemme.

Til det, der skal der bruges 1 stk gasbeton (du kan finde en pris på gasbeton her), ca. 1 m kobberrør (som saves i 8 forskellige str), et bor, samt silikone fugemasse.

Hullerne bores i ens gasbeton, en lille smule fugemasse puttes ned i bunden af hullet og røret sættes forsigtig ned i hullet (kan evt. hamres forsigtig ned i med hjælp fra en gummihammer), silikone sprøjtes ned i og omkring hullet for, at forsegle og stabiliserer røret. Så skal den have tørre tid…

Jeg glæder mig til, at lave dette skønne projekt… Mangler bare lige tiden! 😉

Efterårshilsner
/Christina ❤

GetAttachment.aspx

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s