Om stole

Billedet er lånt fra webshoppen

Billedet er lånt fra webshoppen

Jeg sidder rigtigt mange timer hver uge bag en symaskine – og tit skal jeg lige arbejde fra den anden side af bordet og må derfor pt. rejse mig op og flytte stolen, for derefter at kunne sætte mig ned igen.

I skovfogedhuset var mit klippebord lige ved siden af mit arbejdsbord med mine symaskiner – og jeg kunne derfor blot kører henover gulvet med en gammel orange kontorstol.

Men oppe i lejligheden, der sidder jeg i et rum og klippe – og et andet rum og syer. Jeg savner dog, at sidde godt på en stol – og har derfor været inde og kigge på billige kontorstole. Kønne er de ikke, men det skal de egentligt hellere ikke være – eller jo, det må de gerne være, men komfort er alfa omega… Især når man har så bøvlet en lænd som mig (gid den var med både varmepude og massage) 😉

Jeg har ikke så stort kendskab til de forskellige muligheder, der foreligger, men jeg kan da kigge rundt på nettet og se, hvad både andre anbefaler, men også hvad der vil være godt til min lænd (og samtidigt et realistisk køb, som Revisoren vil godkende).

Har i derude nogle anbefalinger mht. gode kontorstole?

Efterårshilsner

Christina ❤

GetAttachment.aspx

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s