Om tilgivelse

c55ecaceb00832a7c8f5a78fba3b6d0a

I kender det godt, ikke?

Man kan gå med så meget ophobet vrede, at man til sidst tænker: “Fudge (ja, budding – det lyder bedre end det andet) det, jeg skal videre!”

Tilgivelse kommer først, når man er klar til, at slippe – klar til, at give slip og komme videre.

Jeg er kommet så langt, at efter jævnlig drøftelse om specifikke emner med en god veninde – bedre kendt som TERAPI TIMER I PSYKOSEN (ja, det hedder mandens bil – altså min veninde har døbt den det) og jeg er klar – klar til, at give slip.

En proces, der har varet i snart 3 år – og ja, hvor meget vin er der lige drukket med selvsamme gode veninde og andre for, at jeg er kommet hertil.. 😉 Ja, faktisk ikke ret meget de sidste to år (med fare for, at lyde som en “alkoholiker”). Hvilket jeg så aldrig bliver… (en helt anden historie)!

Så til dig derude, der måske stadig følger med… Jeg tilgiver dig!

  • og jeg håber, at du i dag har fundet fred og er kommet videre.
  • at dit liv har formet sig således, at du atter har fundet meningen og samværet med andre.
  • at vores veje aldrig krydses igen – omend, at jeg aldrig “rigtigt” har mødt dig.

Det var stod faktisk klart for mig – i en telefon samtale med en rigtig god veninde (ja, Dorthe – det er dig, jeg her taler om). At jeg endte med, at kunne mærke, at “selvmedlidenheden” var opbrugt og jeg ville videre.

Dorthe – vi skal altså snart i HEGNET – og ja, jeg skal nok sende en dato på sms! 😉

De sidste (snart) 3 år har været hårdere end min tid som Jockey i Irland, end min opvækst i mellemøsten (som var ganske lykkelig og tryg) og jeg ved, at jeg selv bestemmer hvad der fremover skal ske – for helt ærligt… It´s time to return!

Omend, at man ikke er den samme som før – og heldigvis for det – så er det fedt, at være nået hertil… endeligt!

Min “terapi” har det sidste halve år bestået af træning på Fabrikken i Slagelse, så er dette nu stillet i bero – og jeg er atter tilbage i Sadlen (ja, på hesteryg). Min problemer med min lænd har faktisk slet ikke været så “smertefulde” som de plejer, at være…! 😉

Efter første tur tilbage efter den længste pause i mit liv, så faldt tingene bare på plads – og ja, en “terapi session” eller to med “B” (min skønne fornuftige veninde) også lige vendte et par ting) – yep, så er jeg atter i FLOW igen – og mit første SALGSMØDE med By Lyngaa er nu aftalt (et seriøst møde, som jeg end ikke med By Slyngel ville have drømt om).
Og ja, samtidigt så er beslutningen om, at vende tilbage på deltid også kommet på plads – altså beslutningen, ikke jobbet (det er næste hurdle).

Inderst inde, så er jeg en IVÆRKSÆTTER indtil benet, men jeg er også en regnorm og skal altså have en fast hverdag – indse lige det, som fuldtidsselvstændig med 3 firmaer, 3 børn og en uderejsende mand (og engang i fremtiden en fuldtids Ismule).

Tiden – ja, der er stadig kun på 24 timer på et døgn og jeg har det bedst med 8 timers søvn.. Til gengæld, så sover jeg godt om natten – for kærligheden, mit livs kærlighed ligger de fleste nætter ved siden af mig (tæt og under samme dyne).

Tilgivelse kommer pludseligt – og det kan ikke siges med ord, men skal mærkes hele vejen ind i “Corr´en” ❤

Kærlighed og Kildevand 😉

/Christina

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s