Juleforberedelser

  
Julen er landet i den lokale Netto i Slagelse – endda inden, at Halloween pynten ligger klar på hylderne.

Til stor glæde – og forfærdelse – for mig og en masse andre!

  • men jeg må indrømme, at jeg købte en omgang gløgg (og kunne dagen efter hælde det ud i håndvasken).

Men det minder mig de kære julegaver, der skal indkøbes (ja, jeg købte de første for en mdr siden og alt ligger næsten klar til ungerne). 

  
Men siden manden er begyndt på, at rejse til udenlandet med sit job, så er jeg meget alene med ungerne – og planlægning er alfa omega!
Så julegaverne, kalendergaverne, nissegaverne, gaverne til deres klasse kalendere og alt det andet, der følger med – ja, det kan ligeså ligge klar nu. For jeg orker ikke, at blive stresset over, at skulle gøre det hele den sidste uge på til advent – især ikke, når jeg også har et FEDT JULEMARKEDE, som jeg skal deltage i (og dele stand med en super sød kreativ sjæl).

Der kommer også lige 3 x julearrangementer, gymnastik/hiphop/parkour arrangementer for ungerne – jeg har ISMULE igen fra på mandag og ja, det bliver en travl tid med et deltidsjob oveni det, at være fuldtidsmor og selvstændig (det er vist nu, at jeg skal nyde den sidste rolige weekend).

Der er også et muligt foredrag, der skal afholdes – hvis jeg beslutter mig for, at takke JA til opgaven (overvejer stadig). Og nogle lidt andre spændende muligheder i sigte!

Så kære juletid – gaverne er vist mit mindste problem – og det bliver ikke købt mere gløgg herfra (det giver ondt i hovedet). 😉

Hvordan ser jeres tid ud her inden jul? Kan i mærke den nærme sig?

Bjældeklang og Efterårshilsner

Christina ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s