Om, at være lidt “Håndværker”

TK-t

Da vi flyttede fra det gamle kolde Skovfogedhus langt ude på landet bagved Godset, og flyttede indtil byen – endda blot få meter fra Centrum – og smukt beliggende (både omgivelserne og den jævnligt dinglende lyd af klokker fra de mange kirker), der var der et par ting, der skulle ordnes.

Blandt andet, så måtte manden skifte bruseren på badeværelset og ordne lidt andre småting – efter aftale med vores nye og meget GODE (anbefalelsesværdige) udlejer, Michael.

Jeg kan fortryde en smule nu, at “vi” endte med, at sætte et brusehoved magen til op. For jeg ville meget gerne have haft en lidt “ældre” udseende en op. Selvfølgelig IKKE en original GAMMEL SAG, men en nyere Replica.

Ja, jeg har noget for gamle ting – hvad end, at det er den grønne plyssofa i stuen, de gamle frugtkasser, der nu fungere som borde og opbevaring rundt omkring i lejligheden. Ting, må gerne emme af historie – hvad end, at det er “tudsegamle” eller helt nye. Jeg elsker bare, at omgive mig med smukke ting – der selvfølgelig er funktionelle.

Det var også det rustikke LOOK, der i sin tid tiltalte os ved Skovfogedhuset – og ja, LejlighedenImellemKirkerne har helt sikkert også sin periode, at trække på (en gammel kontor bygning fra 1968 – hallo mand, vi bor i den gamle lokal politistation). 😉

Tudsegammel… 😉

Kram og støvede hilsner

/Christina

GetAttachment.aspx

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s