Om Biler

cc1e4f27e4f599c1f480f2183d1c3eb7

Ja, det er både med sorg – men bestemt også med glæde, at vores Leasings periode på “guldbilen” (min Peugeot 208 Active) snart er slut.

For selv om bilen har været skøn, at have – kører godt, med lækker ekstra udstyr (røvvarmer), skønne sæder. Så er der bare for lidt plads i den til os – og jeg gider simpelthen ikke have en benzin bil igen og slet ikke en med så lille en motor, som “guldbilen”.

Det nemme ved leasing er, at vi ikke skylder penge på en bil, men “lejer” den for en periode – og at alt service (http://dinitrol.dk) og hvad der ellers skulle være med den, er indeholdt i vores aftale.

Dens efterfølger skal også leases og vi har da kig på et par stykker… og vi har også stadig vores lille hvide Twingoo (aka Psykosen – jeg hader den og den mig), men vi håber på at kunne få den solgt indenfor en overskuelig fremtid. For indrømmet, så er det ikke nødvendigt for os, at have to biler – det er vist en stor luksus nu, hvor vi bor i byen.

Og nu hvor manden er startet med nyt job, hvor han rejser 100- 140 dage om året, så står jeg med to biler – hvilket så pt betyder, at “Psykosen” står hos en veninde.. (gnækgnækgnæk).

Du kan se her – og få et indblik i vores tanker omkring ny kommende bil! ❤

  • måske en anden model Renault i stedet for Twingoo Psykose bilen.. 😉

Efterårshilsner

Christina

GetAttachment.aspx

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s