Om Samvittighed

I dag, da jeg var ved at tørre vindueskarme af, så jeg en bil kører ind i en anden nede på parkeringspladsen og stikke af fra stedet. Fluks fik jeg taget nr pladen og lagt en seddel i Forruden på den beskadigede bil, for det gjorde “flugt”bilisten ikke – niks, denne person havde mere travlt med, at parkere sin egen bil et andet sted og så ellers tage sin lyserøde håndtaske og smutte op i byen.

Jeg undre mig – jeg ser flere og flere opslag med folk, der har fået skader på deres biler, cykler, etc. inde på Facebook, hvor folk så er smuttet. Og jeg har selv stået i den situation, at komme ned til en sprit ny bil med en Bilka bule af dimensioner i den ene fordør – og ingen seddel! 😦

Hvordan kan folk få sig selv til det? Altså bare at smutte fra sit ansvar?

– jeg har selv prøvet, at bakke ind i en anden bil og gør man noget så dumt.. så må man skisme da vedkende sig fejlen.

Nå, men tilbage til dagens tilfælde – begge parter er nu i kontakt med hinanden omend, at “flugtbilisten” prøver, at bilde os ind, at h*n ikke opdagede hvad der skete. Yeah, right moster!

Jeg så altså noget andet (og det var der også andre der gjorde)!!

God Karma herfra!

/Christina

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s