Det svære valg

778f79d2e2610d52a26e801aa2abc5d9

By Slyngel Børnetøj er LUKKET – By Slyngel er stadig et firma, men selve børnetøjssiden er slut.

Min kreativitet var død – og jeg prøvede virkeligt, at presse den frem, men det er altså dummeste, som jeg kunne gøre. Kreativiteten skal flyde og der kommer ikke noget godt ud af, at presse den frem – og for mig kunne jeg se det i faldende salgstal.

Jeg dræbte selv min kreativitet – men samtidigt så ved jeg jo også, at vi er flere om buddet i dag, end da jeg startede med, at hygge sy til veninder, familie og mødregruppe tilbage i 2006…

Derfor vælger jeg nu, at lukke ned for børnetøjet – alt stoffet er solgt – mine mønstre er krøllet sammen på gulvet og mine hylder i kreaværelset er TOMME. Faktisk så tomme, at jeg har sat en reol ned i kælderen.. Hvilket så giver mere plads i soveværelset/lageret – og det er faktisk ganske rart, at vågne op og kigge på disse tomme hylder.

For de vidner om, at en ny idé spirer – og, at der er en “rejse” forude..

En del har spurgt, hvad jeg så skal lave nu… Øh ja, det kan jeg ikke rigtigt røbe – både fordi jeg er midt i processen og, at jeg endnu ikke helt har fundet ud af det endnu. 😉

Og ja, selv om firmaet stadig hedder By Slyngel på papiret (CVR nr og regnskab), så har jeg skiftet navn til By Lyngaa – ja, der ligger faktisk tre “produktlinier” under samme CVR nr fremover (By Lyngaa, By Slyngel og Lattelifestyle).

Men fredag d. 11/9 omkring middagstid, der røber jeg lidt mere – inde på FB. Så håber vi ses?!

Efterårshilsner og kreative tanker

/Christina ❤

Indehaver af By Lyngaa, By Slyngel og Lattelifestyle

Reklamer

One thought on “Det svære valg

  1. Lisbeth / tulletrutmor siger:

    Du har så ret. Kreativitet er noget som bare skal flyde og ikke tvinges frem. Jeg er selv gået død i rigtig mange af mine kreative projekter. Er så spændt på at se hvad du finder på ☺ venter med spænding 😊

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s