Tør du?

fe9e97d964eb5722e2fadf65382485d9

Følge dine drømme, lytte til din mavefornemmelse og flytte dig udenfor din komfortzone og gøre et forsøg på, at blive et gladere menneske?

Det behøver ikke være noget drastisk, hvor det hele gøres på en gang (selvom jeg er pænt misundelig på dem, der tør).

Altså min drøm er, at rykke teltpælene op og sige “Adios Danmark” – at finde det sted/land, hvor hjertet siger “I´m Home Honey”!

Hvor jeg står pt., der går tiden bare i ring – jeg lytter ekstremt meget til mavefornemmelse i selv de små ting – og indimellem får jeg sagt ja (endnu engang!!) til ting, der føles forkert inderst inde – for det kan da ikke passe, tænker hovedet. Men jo, sagde hjertet så bagefter: Det passede jo!

Mine dyreste lærepenge er blevet brugt på, at lærer og lytte til den fornemmelse – for det har kostet så meget på det personlige, private plan – men også på økonomien. Ja, penge er noget lort – men de giver nu engang en større muligheder for, at gøre visse ting.

Ingen tvivl om, at vandt vi i Lotto (Like that would ever happen) – altså vi taler om en stor gevinst og ikke de 38 kr – så var min røv parkeret i et flysæde (vel og mærke en vinduesplads) og så var jeg smuttet.

Jeg tror trangen er større for dem, der ligesom jeg, har brugt en barndom og opvæst i de første mange år under fjerne himmelstrøg. For mit vedkommende et væsentligt varmere sted end her i DK. 😉

Jeg elsker andre kulturer og lærer hurtigt, at “to fit in” – det skal man som Udlandsdansker (altså barnet). Jeg er stadig stolt af de mine danske gener, den danske kultur, historien, vores smukke Dannebrog og Kongehuset (hell yeah, de fleste udlandsdanskere er nærmest fanatiske med disse ting – eller bliver det med årene).

Men seriøst – fornemmelsen, at sidde i et fly og vide, at nu smutter man og hvornår man atter er på dansk jord? Ja, who knows?! Men alle de muligheder… for ja, man fortryder ikke de veje man tog, men netop dem man IKKE tog!

Ligesom til et hus, som man købte i opgangstiderne og nu skal sælge – ja, sådan har mit indre det. Jeg føler mig stavnsbundet til DK – ikke pga min skønne mand eller lækre unger. Nej, jeg føler mig stavnsbundet til dette land fordi, at jeg skal have noget, at rive i – og jeg skal opleve mere af verdenen sammen med min dejlige familie.

Oplevelserne, duftene, lydene og stilheden (og larmen visse steder) venter derude – lige på den anden side af vandet, somewhere!

It would have been a lot more simple, if i did not have the craving (yep, it´s a craving) for a nomade life – maybe that´s why i still have unpacked boxes in my room, that i have lived over 14 different places in the Kingdom of Denmark (maybe more – who´s counting?!)

WTD? Keep dreaming eller få ting til, at ske – gid det hele var så enkelt…

Sommerhilsner fra

En rastløs sjæl

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s