Adskillelse af RUM

152ea2292f10dfa568e8da4ac58deb6a

Vores soveværelse – er både soveværelse og lager. Lige pt er det helt klart, allerede ved første øjekast, at vi endnu ikke er faldet helt til derinde. Det er ikke et firkantet rum, men længere i den ene side end den anden, så endevæggen er skrå.

Og både vores nye seng, men også mit stoflager fylder temmeligt meget derinde (og rummet er endda det største af alle værelserne i lejligheden).

Men jeg har overvejet, at få en god kammerat til, at bygge et skab til mit lager – og da der er 2,5 m til loftet (hvis endda det ikke er højere), så ville det være smart, at det gik helt op til loftet og gerne med skydedøre i, da en alm. skabsdør bare vil fylde. Det er med, at tænke i kreative løsninger i denne skæve kontorbygning, som lejligheden er placeret i.

Selvom der er rigeligt af plads, så er der stadig masser af krinkelkroge og dørene ud til køkkenet er skydedøre – begge.. Det er måske mere praktisk end kønt, men jeg synes bare, at det er så pladsbesparende. Og efter flytningen fra Skovfogedhuset til lejligheden, så skal der tænkes i løsninger – for godt nok har vi kun mistet 9 kvm, men vi har til gengælde mistet et par rum.

Så KEEPING IT SIMPLE! 😉

Sensommer hilsner

Christina

GetAttachment.aspx

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s