Warszawa #3

Gode spisesteder i Warszawa – ja, forlang ikke kulinariske oplevelser medmindre, at du skal spise kage. Men af al den mad vi spiste dernede, der var det meget godt.

Jeg vil her lige uddybe et par af de gode oplevelser vi havde dernede:

Café Nero: kan godt nok ikke kende forskel på en latte og en cappucino, men de servere en skøn kage (især æblekagen m. marengs ovenpå). De har også en skøn Porridge (havregrød m. rosiner), som de servere hele dagen!

Café Beirut: En skøn bar/spisested beliggende på Poznanska 50. En skøn Mojito (koster 18 zlt) med lidt mere en de sædvanlige 2 cl rom kan nydes sammen med arabisk mad – eller deres Seafood. Vi fik nogle skønne lette anretninger dernede og var tilbage der dagen efter. 😉

Café Grolsch: En skøn spisested/dansested beliggende på Wilcza (ca. 10 mins gang fra Novotel) servere skønne og store portioner. Vi fik forret (vi delte en hummus) og en stor hovedret hver, jeg fik to Mynthe Limonade (alkohol frie – og dem må i prøve), samt manden 1 stor øl – og vi kom af med 100 zlt.

OG til shopping…

Altså vi endte med, at smutte i det store indkøbscenter beliggende lige ved siden af Warszawa Centralna – og her kan du købe alt fra de kendte mærker, såsom H&M, Zara, Marco Polo, etc. og nederst ligger der et skønt Supermarkede med alt mellem himmel og jord. Sistema (de populære madkasser uden div. l**t) er især et godt køb i Warszawa – gæt hvad kufferten var fuld af!

Jeg synes ikke, at vi sparer så meget i H&M, men tilgengæld er udvalget lidt anderledes end derhjemme – vi købte nogle skønne små læder punge (ægte læder) til 10 zlt (omkring 20 kr pr stk) med hjem til ungerne – læder skulle være meget billigt i Polen.

Og nu til toiletforholdene i Warszawa – de offentlige altså!

– de er fine og meget rene… Dog kan jeg anbefale, at du kigger på brættet inden du sætter dig (taler bare af erfaring – og jeg nægter, at uddybe mere – men der er masser af varmt vand i hanen på hotellet)!

I morgen til hvordan vi blev fuppet af en Taxichauffør – eller var han nu egentligt også det?

Kram

Christina ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s