Warszawa #1

Rejsen blev planlagt blot en mdr før afrejse, men det er i god tid, hvad angår billige billetter – dog ikke, hvis man vælger, at købe Ryanair billetter. Men de penge fik vi igen – men der er altså en forskel på 760 kr t/r for to voksne og 2058 kr t/r for 2 voksne! 😉

Men afsted skulle vi – for ungerne var jo afsat på forhånd til bedsteforældrene og vi kunne lige så godt benytte chancen og smutte afsted – vi har jo ikke været afsted siden før min far døde (snart 2 år siden sidst).

Selve hotellet fandt jeg billigst på Mr. Jet – og jeg kan på det varmeste anbefale, at bo på Hotel Novotel Warszawa Centrum – dejligt centralt, med et bredt udvalg af værelser (m. gratis WIFI) og super venligt personale (dette vil jeg fortælle mere om en af dagene). 😉

Vi fløj derned med LOT Polish Airlines – og det var godt (samt en spændende oplevelse).

– vores Pilot havde en meget speciel måde, at lande et fly på (og jeg kender forskellen på landninger med de mange flyve km jeg har i bagagen) – men vi kom da ned i et stykke. Omend det gyngede lidt og alle kiggede lidt spændte på hinanden under landningen. 😉

Da vi kom ud af lufthavnen (WAW Chopin) stod der nogle unge gutter klar til, at bestille taxier til folk – det gik hurtigt og nemt (husk, at se efter, at der er Tarifer angivet i vinduerne – gerne omkring 2 eller 2,4 zlt). For der er stadig “sorte taxier” dernede – og dem kan jeg fortælle om, om et par dage. 😉

Vi gav 21 zlt fra Lufthavnen til hotellet m. en rigtig taxi… hehe!

Velankommet på hotellet efter, at have vandret lidt på tur igennem byen (indtil vi kunne checke ind på hotellet) – blev vi indstalleret på 21. etage med en smuk udsigt mod den smukke Arena og en forfalden baggård.

Værelset var virkeligt lækkert med en pragtfuld seng og masser af varmt vand i bruseren.

For en ting er sikkert: Warszawa er kontrasternes by….

Mere omkring turen i morgen!

Kram

Christina

OBS! Dette indlæg er IKKE sponseret!

Reklamer

One thought on “Warszawa #1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s