Drømmen om, at bosætte sig

9211452ebde4e4030ba80f7beb3fc8f5

Et smukt hotel på Bali

Et andet sted dunker i mit hjerte – altså vi snakker om et andet land, et andet kontinent, en anden kultur og et helt andet sprog.

Hvorfor ikke drømme om fjerne himmelstrøg nu, hvor jeg ligger og forbereder sommerferie, de sidste bestillinger og drikker masser af iskaffe (tror at der kun er koffein i mine årer). Og får rigeligt af høfeber meds! 😉

Jeg drømmer også bare om den ferie, som vi er ved, at spare sammen til til næste år – det bliver 14 dage væk fra DK, hvor vi bare skal have sand under fødderne, bade, hygge og nyde 2 uger væk fra den travle hverdag.

Destinationen er endnu lidt et diskussionsemne herhjemme – for skal det være de typiske steder, som Alanya eller skal vi tage til det mere eksotiske Bali? Du kan bestille din rejse til Bali her – eller vente til næste år og så er den væk.

Alanya ville helt klart blive i April – hvorimod Bali ville blive en efterårstur…

Ja, det er om, at være i god tid, har jeg fundet ud af – og afbestillingsferier er IKKE lige sådan, at få fat i til en familie på 5 – ihvertfald ikke medmindre vi deler os op. Og sikke en hyggelig ferie det vil blive! 😉

Hvor går din drømmerejse hen?

Kram

Christina

GetAttachment.aspx

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s