Varme, solskin og kulør på vej

95265894a23860f690d90e5d33f1928c

DMI og diverse andre Vejrguder har lovet, at den kommende weekend bliver varm – endda helt op til 35 grader i skyggen.

Ja, tak – så kan i finde mig ved Stillinge Strand… med et par absolut fede solbriller klistret på ansigtet – og gerne af de store slags, der dækker mere end bare øjnene (læs: gode til, at skjule de mange rander under øjnene). Og selvfølgelig skal de være Sorte – der er faktisk rigtigt mange muligheder, at vælge imellem på denne side!

ray_ban_0RB4171_Injected_006_2

Ja, jeg har faktisk nogen, der minder om disse – efter jeg endnu engang havde ødelagt et andet par – ja, et billigt par, der IKKE holdt ret længe. Dyre? Ja, men jeg passer bedre på dem! Har endda indkøbt et etui! 😉

Hvilket så også bare var en undskyldning for, at kunne købe endnu en opbevaringsdims til min taske – selv mine kuglepenne har deres egen lille etui… shhh!! 😉

– men det er så skønt, at kuppe gode køb i de lokale genbrugser. Faktisk samme sted, som jeg fandt mine vintage RayBan!

Har du nogle favorit solbriller – og har du mere end et par? Hvad er din erfaring med de forskellige dyre/billige mærker?

Jeg hader ihvertfald personligt, at komme afsted uden dem!

Solskins hilsner fra

Christina ❤

GetAttachment.aspx

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s