Kære du

4d527efa7c81fba497840058e35c32e5

En sjov idé, som jeg så en dag på pinterest – Et emne som gik igen og, som handlede om: “Write a letter to your future self”. 

Ok, so here it goes! 😉

Kære Du, 

Husk, at livet er værdifuldt og skal leves fuld ud – se tilbage, men hæng ikke i fortiden. De mange episoder og kampe du har været igennem, har jo netop bragt dig hertil af en grund. 

Hvad er mere værdifuldt end kærligheden til andre – til ens ægtefælle/kæreste, børn, mor/far, søskende, venner? Selv til kræene, der har kommet ind i ens liv – løbende. 

Du har elsket, levet og presset dig selv ud i situationer, der har været unødvendige – og så alligevel ikke. For de bragte dig hertil i dag. 

Selvom kampene var hårde, minderne kan svide – vil du så have undværet noget af det? Nej, for de bragte dig hertil i dag! 

Livet er ligesom årstiderne – lige nu, imens jeg skriver dette brev (som 36 årig), der er jeg i mit livs sommer – stadig ved, at lære en masse ting, opleve en del, blive klogere på en del og nyder livet. Heldigvis er jeg ikke i foråret længere – for tænk sig al den visdom, som man samler på. 

Livets efterår er smuk, med sine farver, sine varme dage, sin våde dage – men bestemt en farverig tid. Og Livets Vinter er – trods manglen af farver smuk… Hvid, fuld af visdom, fuld af minder om det forgangne “år”. Stille og rolige, ingen spirer, men til gengæld med kolde hårde dage, der trækker en lidt tilbage. 

Jeg ved ikke, hvor langt du er kommet i Livets Årstid, men husk, at livet var fuld af dage med storm og dage med smuk udsigt til Storebæltsbroen fra Stranden ved Stillinge, det var masser af kaffe og masser børnelatter. 

Mindes alle Årstiderne i Livet – for de kommer ikke igen. Og ingen af os ved, hvad der kommer efter vores Vinter! ❤

Husk på livet! 

Kram 

/Christina ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s