Med alderen kommer…

Billedet er fundet på Pinterest!

Billedet er fundet på Pinterest!

sikkert en masse sjove ting, men en ting har jeg bemærket – og det er det dårligere syn.

P*s os! Men jeg er heldig ikke, at have fået det før – som den eneste i min familie (søskende og mor/far), hvilket må siges at være meget heldigt.

Men nu skal det være!

– har tidligere brugt læsebriller og brugte en kort overgang linser, men så var der pludseligt ikke behov for det længere (og jeg hader seriøst, at bruge linser – så hellere få en stivkrampe vaccination)!!

Men når nu de ting, man “plejer” (ja, jeg ved godt, at “plejer” er død),  at kunne se længere væk begynder, at blive lidt sløret og ting tæt på skal længere væk, så er det vist tid til, at få bestilt den synstest. Suk, der er ingen vej udenom!

– men det er ligesom med lægebesøg, noget jeg kan udskyde i langt tid (har gået med en fodvorte i 14 år før jeg gik til læge med den). :/

Så nu har jeg bestilt tid hos CrossEyes i Aarhus – de har nemlig gratis synstest – og det passer med, at vi skal til Århus om 1,5 uges tid på ferie. Så ved jeg da, at det nok skal blive kontrolleret i år (og ikke om 14 år). 😉

Kram fra hende den semi blinde

/Christina

GetAttachment.aspx

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s