Fede Plakater

Billedet er lånt fra webshoppen

Billedet er lånt fra webshoppen

Fede plakater gør helt klart en forskel i et hjem med bare vægge – og de der hvide bare vægge har vi mange af pt.

Og hvis jeg skal være ærlig, så er det første gang i mange år, at jeg har følt mig så meget hjemme i “min bolig”, som jeg gør i LejlighedenImellemKirkerne.

Så måske det er på tide, at få hængt nogle fede print op på de hvide vægge?

Billedet er lånt fra webshoppen

Billedet er lånt fra webshoppen

Inde på børnenes værelser skal der med tiden også noget op – jeg faldt især over denne skønne 123plakat (Egernbarnet er i den fase, hvor hun staver sig til alt).

Billedet er lånt fra Webshoppen

Billedet er lånt fra Webshoppen

Jeg elsker statement plakater – og har pt. et par stykker stående i rammer rundt omkring – disse dog små postkort, der er kommet i rammer, men denne fede vægplakat er da helt klart et musthave, der skal hænge over mit kreabord, når det engang bliver færdig (det har noget med skruer, gipsvægge og mandens tid, at gøre). 😉

Kunne du have lyst til, at vinde en af disse smukke plakater, så hold øje med min Instagram profil dailylife_andlatte, hvor jeg sætter gang i en skøn sommer konkurrence i samarbejde med By Lux, hvor man kan vinde en valgfri plakat. ❤

Jeg ønsker jer alle en god sommer!

/Christina 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s