Mine Sommer Favoritter

Billedet er lånt fra Esprit.dk

Billedet er lånt fra Esprit.dk

Sværger du kun til et brand eller har du flere favoritter?

Jeg har en helt klar favorit – nemlig fra dette brand!

De har altid passet mine former og – ja, når man har trænet så meget, som jeg har igennem tiden, så har man altså større lår end gennemsnittet. Mange modeller sidder ihvertfald for stramt omkring mine lår – og ja, samme problem har jeg så også med bluser, der sidder for stramt til mine overarme.

Fedt omdanner sig, som bekendt, “hurtigt” til muskler, når det bliver brugt – og omvendt.

– “Hurtigt” er vel så meget sagt! 😉

Men jeg har også tidligere købt bukser af mærket Levis – men lige pt. har jeg ikke kunnet finde nogle, der sidder godt. Jeg har det bedst med, at prøve de forskellige mærker (og de forskellige typer blandt disse) – når først prøvet, så søger jeg på nettet efter de gode tilbud – og tjekker selvfølgelig også de forskellige webshops ud på Trustpilot (som kan give en god idé om de forskellige steder, som man handler via).

De to par bukser, som jeg pt har fra Esprit har jeg smidt til salg på FB (der er mange forskellige salgsgrupper derinde) – for jeg gider ikke længere blå bukser, men samtidigt er de for gode til, at smide ud. De er så gode som nye…

Så et par skønne cowboybukser – og en smuk bluse dertil vil være helt perfekt!

Billedet er lånt fra Esprit.dk

Billedet er lånt fra Esprit.dk

Der har jeg fundet ovenstående, som er fra samme mærke, som bukserne..

– og lad der ikke herske tvivl om, at jeg også har mange tørklæder, som jævnligt skiftes ud – mine to smukke tøser overtager dem gerne. 😉

Yndlingsmærket er her Becksøndergaard – de er lidt dyre, men holder bare farver og fastheden efter mange vaske.

Er dette ikke bare fedt?

Billedet er lånt fra becksondergaard.com

Billedet er lånt fra becksondergaard.com

Sandaler dertil?

Jeg har netop erhvervet disse af mærket Lola Ramona fra Butikken Templet her i Slagelse – og de er så skønne, at gå i – endda trods dumme fødder. 😉

Billedet er lånt fra Templets webshop

Billedet er lånt fra Templets webshop

Hvad er dine sommer favoritter? Hvad har du købt – eller hvad har du planlagt, at skulle købe?

– sommeren kan jo stadig nå, at komme… 😉

Kram

Christina ❤

byslyngel

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s