STOFpusher #1

1-st-b-171

De næste par uger vil jeg gerne introducere dig for alle de skønne stofsteder, som jeg har gjort gode handler med – igennem tiden. 😉

Ovenstående stof – noget skønt jersey – har jeg netop bestilt for, at lave en skøn Tube nederdel. Sammen med lidt andet stof til shoppen, så skulle det gerne give mig følelsen af, at sommeren måske alligevel er på vej. Yeah, you wish! 😛

Stofgiganten har et stort udvalg af stof, tilbehør og skønne mønstre – og leveringen er utrolig hurtig. Jeg har lavet en del handler med den skønne webshop igennem tiden – og har altid haft gode oplevelser i mine handler (og de ligger karameller med ens bestillinger)!! 😉

God stof-shopping

/Christina ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s