Om stemmeret

21b0cc4081c64e2a013917a1f6aa0fbb

Ja, jeg kan læse på mit newsfeed på FB, at mange er i vildrede over hvad de skal stemme – og mange giver udtryk for ikke, at ville stemme – af mange forskellige årsager.

Som de fleste af jer ved, så er jeg født og opvokset i Mellemøsten – jeg har set ekstrem fattigdom, men også ekstrem rigdom – og der er ingen tvivl om, at de fleste af mine legekammerater var tilhørende den sidste del af befolkningen – og, at Maids, Nanny´erne, chaufførene og havemændende tilhørte den første del.

Jeg var selv rædselsslagen for vores havemand – han så så træt og var ofte sur (ja, hvorfor mon). Og mine chauffører var simpelthen de skønneste og flinkeste mænd, der tog sig godt af mig og passede på mig, som en høg (ja, kidnapninger af lyshårede børn var ikke ukendt).

Men hvad mon disse skønne mennesker ville have sagt til, at få stemmeret og leve i et land, som Danmark – hvor uligheden i befolkning er væsentligt mindre end dernede? Hvad mon de ville have stemt?

Nok derfor, at jeg betragter stemmeret, som en SMUK GAVE – men det er også en gave, der kommer med et ANSVAR. Jeg har et ANSVAR i, at gøre brug af min STEMMERET. For hvis jeg ødsler min gave væk, hvilken forskel gør jeg så?

Man siger, at mange bække små, gør en stor å!

Så vil I, der overvejer ikke, at ville bruge jeres stemmeret – vil i ikke nok bruge den?

PEACE!

/Christina ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s