Om, at udleve drømmen

Billedet er lånt fra det "farlige" Pinterest

Billedet er lånt fra det “farlige” Pinterest

Hvordan udlever man sine drømme?

– ja, det hele starter med et valg.

Man skal helt sikkert gøre sig tanker om, at tingene sker bare ikke natten over – nej, “Overnight Succes” er altså blot en MYTE! Det kræver hårdt arbejde… og tid – men historierne om disse “Overnight Succes” er nu interessante alligevel! 😉

Andre har ikke svaret – det er kun en selv, der kan finde løsningen. Alle har meningerne – men du skal selv træffe valgene, for mulighederne, som man møder på sin (til tider) kringlede vej er mange.

Når man har opnået første “peak” (bjergtop på rejsen), så skal man ikke bare læne sig tilbage og tro, at det var det. Nej, det hele er en rejse. Både op og nedture – og det er en masse små skridt på vejen. Jeg tror ikke på, at det endelige mål eksisterer? Nej, det ville være betyde, at så var slut!

– Så hellere være sikker på, at efter første delmål, der kommer flere delmål – og derved er rejsen aldrig slut. For hvad skal der så ske bagefter?

Og skulle noget gå galt undervejs, så er det helt klart ens egen skyld – ja, jeg mener det! For brugte man alle de muligheder man havde på sin rejse (sit eventyr)? Eller skulle man måske lige træde et skridt tilbage – revurdere og prøve igen. Hvor nåede man så hen?

Når jeg oplever perioder i mit liv, som selvstændig, hvor der er en form for stilstand – feks. lige nu. Så er det mit eget ansvar, at finde ud af, hvad jeg gør/gjorde galt. Træde et skridt tilbage og vælge en ny vej/mulighed på min rejse!

For jeg vil virkeligt det jeg laver – jeg brænder for, at skabe idéer og muligheder – og ja, jeg skal arbejde på, at følge dem til dørs.

– du skulle bare se den stak gode idéer til tøj, som ligger i min “ufærdig projekt sy bunke”! 😉

Kreative Kram fra

En drømmer ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s