Det “farlige” Pinterest


Har i også opdaget det UNIVERS?

– ja, jeg har kendt til det i nogle år og nogle periode bruges det mere end andet (ovenstående er et Screenshot fra nogle af mine mapper derinde).

Men jeg elsker det univers med alle de skønne billeder og skønne idéer. Men jeg er også en meget visuel person og oplever hellere tingene med øjnene, end med ørene – oki indrømmet, at jeg nyder stille og rolig musik (alt lige fra klassisk til Rammstein, som jeg har et helt specielt forhold til). Hahahaha… 😉

Men kig forbi dette smukke univers, hvis du ikke allerede har opdaget det!

Kram

Christina

Reklamer

2 thoughts on “Det “farlige” Pinterest

  1. Linda siger:

    uhha.. ja.. det er farligt.. hvis ikke man havde projekter , så får man det , derinde.. jeg sidder med benet oppe pga en operation, så de sidste 2 dage har jeg sprunget rundt på Pinterest.. suk.. mange planer som jeg gerne vil udføre men alt for lidt tid..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s