Vores alles ANSVAR

Siden i går har en del delt et par screenshots af en meget hadefuld profil fra Instagram- billedet har spredt sig både via instagram, men også via facebook. Jeg tror, at vi alle har set den… 😦

Hvor er vi landet henne, når både børn og voksne skal gå med strømmen af vulgær udtalelser og støtte op om en sådan profil? Børn ved ikke bedre – voksne burde!

Jeg har selv været et mobbeoffer, som så mange andre i folkeskolen – jeg hadede hver dag og har selv fået afvide af en klassekammerat, at jeg skulle hoppe ud foran skolebussen, for så var der en Perker mindre i verdenen.

Børn er onde mod hinanden – men med de sociale mediers rækkevidde og de nye telefoner, så er vi altid på- altid på farten og altid med næsen deri.

Jeg kunne da i det mindste få ro derhjemme på gården, hvor jeg brugte meget tid på hestene og de andre dyr. Men det var dengang – i dag kan man ikke opnå den fred på samme måde. Ikke medmindre, at man bor på en øde ø – ja, eller laver et bevidst valg om, ikke at bevæge sig rundt på de sociale medier.

Som voksne – og især som forældre er det da vores UDSØGTE PLIGT, at følge med i hvad vores børn laver – og ja, herhjemme håndhæves alderen iforhold til FB og Instagram hårdt. Mine unger er IKKE på de sociale medier! OG vi har haft lange snakke om, hvordan man skal opfører sig på nettet!

Selv som voksen har jeg prøvet mobningen under min uddannelse som SSA og er også blevet stalket via dette – og er efterhånden så hårdhudet, så man bare kan komme an. For der er en lovgivning – og den kender jeg efterhånden en del til. Ærgeligt, at det skulle komme dertil! – og lade mig lige for en sikkerhedsskyld notere, at jeg INTET finder mig i længere!

Men hvad med de unge mennesker/børn, der hænges ud? Er det evt muligt, at vi kan få noget mere debat om emnet eller, at det kan komme på skemaet i skolerne? For flere udsættes for dette – og ja, der må da sidde nogle totalt *biiippp* med meget dårlig smag i munden hertil morgen…

For nogen har fejlet totalt i deres opdragelse af disse børn og voksne! – og når voksne deltager i denne mobning, så virker det pludseligt, som en lovlig ting for ungerne!

Så et lille opråb herfra til ALLE om, at TÆNKE SIG GODT OM!

Med håb om, at det hele kan komme frem i lyset i form af en konstruktiv debat – og at lovgningen giver politiet bedre mulighed for, at stoppe dette!

For husk, at ENHVER opfordring til, at skade et andet menneske er ULOVLIGT!!!

Kram og god debat

Christina ❤

Reklamer

One thought on “Vores alles ANSVAR

  1. teakl siger:

    Der er vel ingen der er i tvivl om at mennesker der gør den slags ikke helt har så mange brikker at ryste rundt på som andre mere heldige.. derfor er det vigtigste nok at få forklaret offeret at han eller hun er den heldige, den heldige der aldrig ville drømme om at chikanere andre mennesker fordi den heldige er så privilligeret at være både begavet og anstændig og have gode eksempler i sine forældre … og ikke som den mindre heldigeder er så usikker på sig selv og så vred på hele verden OG så dum at der ikke er noget der stopper ham eller hende når impulsen til at chikanere andre popper op… dernæst der det desværre nok det klogeste at flytte sit barn til en anden skole.. for det er ikke sådan lige bare at smide børn ud af skolen..heller ikke selvom de går rundt og driver nogen af kammeraterne til vanvid med deres latterlige og ondskabsfulde chikanerier…så det er sjældent ophavsmanden til den slags der ryger ud..det er langt oftere ofrene… desværre..!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s