En gang Ismule

f6d64da350a4aad3aab95cd3b0cc82f4

Altid ismule! ❤

Og en gang hestepige, altid hestepige…

I min barndom/ungdom på gården v. Hammel (et guds forladt sted i midtjylland), lå vores gård – klods op af Frisenborg Skov og alle dets herligheder. Ja, nok derfor, at jeg elsker alt lige fra en smuk ørken (fra min barndom i Saudi Arabien, etc.) til de smukke dybe skove og skovsøer (er faktisk lige bange for, at bade ved havet). 😉

Nå, men jeg voksede op som Hesteejer – af primært Islænder (ja, der har da også været et par andre racer indover af og til) – og nød mange timer på en hvid islænder, til dagligt kaldt Vilma/Vimse. En skønnere og mere børnevenlig hest findes ikke – og ja, med tiden som min kunden og krav til hende blev større – ja, der udfordrede hun mig i den grad. Men aldrig ond på nogen måder – hun har aldrig bidt, stejlet – og har kun sparket mig en gang (ikke med vilje).

Men den dag i dag, der banker mit hestehjerte stadig for den skønne hvide islænder, som jeg nåede at have i 16 år… Jeg solgte hende aldrig, men udlånte hende til den sødeste Dyrlæge på Endelave, hvor hun også døde. RIP Vilma ❤

Fuld af liv, spilopper og et stort hjerte til det sidste… ❤

Men den dag i dag har jeg stadig mit udstyr (mit tack) og det er velplejet ned til mindste detalje. Desværre må min jockeyhjelm nok skulle lade livet snart, den har oplevet mange styrt fra min tid som Jockey og mit Silk (min træningsfarver) til hjelmen er så godt som ødelagt af slid. Men jeg leder efter en komfortabel hjelm, der minder om en jockeyhjelm – for en ting har jeg lært og det er TOP SIKKERHED er nødvendigt. Og ja, jeg springer også kun når jeg er iført Sikkerhedsvest… Dyre lærerpenge iform af bøjede ribben, brækkede næse, hjernerystelse x mange og en skulder, der har været gået af led et par gange – og jeg kunne blive ved. I det mindste ingen brækkede ben eller arme (7-9-13).

Billedet er lånt fra webshoppen

Billedet er lånt fra webshoppen

Ovenstående hjelm er den, der kommer nærmest min Jockeyhjelm – og prisen er yderst fair (den er endda på tilbud lige nu)!

Du kan se mere her!

Pas på pengepungen – der er mange skønne ting derinde… både til hest og rytter! 😉

Kram

Christina ❤

OBS! Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med hestogco.dk – det nederste billede er fra webshoppen, men meningerne og fortidens tanker og ævl er egne. 😉

GetAttachment.aspx

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s