Forårskuller og flyttekaos

66dbae183bc130b32d514379be2a23fb

Glæder bobler, der er nu kun 1 dag til vi får nøglen til den skønne nye LYSE lejlighed, blot et stenkast fra centrum og bylivet – kræene er afsat og Skovfogedhuset overtages snart af en ny familie med mange drømme om muligheder i haven og skoven.

Flere har spurgt om ikke, at vi kommer til, at savne den smukke skov/Skovfogedhuset/haven og hvad der ellers hører til.

– og her kan jeg svare både ja og nej.

Selvfølgelig kommer jeg til, at savne udsigten fra alle vinduerne over til den smukke skov – men jeg kommer bestemt ikke til, at savne det lidt isolerede sted så langt ude, hvor man sneer inde et par dage om året, eller alle flåterne, man konstant skal pille af børn, kræ og voksne (for der er stor chance for, at de bærer borealia). Kommer hellere ikke til, at savne det lille “landsby” samfund med interne konflikter naboer imellem.

Jeg kommer dog til, at savne brændeovnen og de fritlagte bjælker ovenpå – men det er vist også det! 🙂

Så imens haven blomstre, bierne summer, andre slår græs til den store guldmedalje – ja, så sælger jeg ud af skovfogedhuset, bortgiver nogle ting, planlægger flytning og ordner bestillinger imens. Manden står for de tunge jobs.. og haven imens.

Vi starter op et nyt sted med ren KARMA – og ingen forstyrrende energier. Tæt på skole, indkøb (ja, de få ting som FruBlå ikke kan give) og på cafe livet! ❤

Begge biler skal væk indenfor det næste år eller halvanden og skal skiftes ud med en større Diesel (som bliver leaset). For gider aldrig nogensinde mere eje en bil!

Cykler bliver transportmidlet for mig og ungerne i det daglige imens manden forsætter med, at pendle til hans nye job! ❤

Jeg glæder mig til IKKE, at skal fryse længere… Men have en skøn rumtemperatur og til, at nyde mange kopper latte/espresso fra vores altan!

Kan i alle have en skøn, omend våd tirsdag! 😉

Kram

Christina ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s