Weekend Webshopping

Billedet er lånt fra Webshoppen.

Billedet er lånt fra Webshoppen.

Weekenden gik så hurtigt – puf og den var forbi?!

Men flyttekaos er godt for en ting – man får sorteret ud i alt det tog man ikke længere bruger eller kan passe. Jeg må desværre ud og investerer i nogle nye bluser etc. For jeg kan ikke længere være i mit tøj fra før – min træning 3-4 x om ugen har en god indvirkning på kroppen, men ikke på min pengepung. 😉

Billedet er lånt fra Webshoppen

Billedet er lånt fra Webshoppen

Da jeg træner både Core og Vægtløftning, så er der røget nogle cm på overarme og lår, men til gengæld så er der røget en del cm af andre steder. Jeg beklager mig bestemt ikke – men det gør, at jeg skal tænke lidt mere over snit end tidligere. Eks., så er T-shirts måske ikke så godt mere – og nederdele, der slutter et bestemt sted.  😉

OG jeg hader stadig at gå i fysiske butikker – beklager, men der er nogle få steder, som jeg kan holde ud. Men det kan jeg skrive om en anden gang.

0312000003 sort_1

Billedet er lånt fra webshoppen

Da jeg fik til opgave, at skrive om denne webshop, så fik jeg øjnene for tøjmærket Custommade – og hold da op, hvor er det smukt og klassisk. Har endda fundet flere musthaves – og ja, jeg klikkede et par bluser i kurven, som nu er på vej hjem. Håber de kommer inden jeg flytter… ❤

Du kan se mere her!

Nu må jeg hellere lette bagen og nyde min træningshviledag – der er nemlig nogle flyttekasser, der skal ned i kælderrummet og en sæk tøj til Genbrugsen! 😉

Kram

Christina ❤

OBS! Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med rikkesolberg.dk – billederne er lånt fra webshoppen, men meningerne i teksten er mine egne.

GetAttachment.aspx

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s