Rig på Kærlighed

66dbae183bc130b32d514379be2a23fb

Visheden om, at man er elsket og holdt af, er noget af det ypperste et menneske kan føle.

– ihvertfald i min verden! 😉

Jeg har de sidste par år kæmpet mod KARMA, sygdom og grænseoverskridende personer, men her på den anden side, så kan jeg sige, at det har været hele kampen værd.

I dag ved jeg, hvem jeg er – jeg kan stadig være i tvivl om andre, da en af mine absolute “mangler” er, at jeg ikke kan aflæse folk. Men her har jeg heldigvis i dag, den bedste omgangskreds, som hurtigt forklarer det tydeligt.

Folk med motiver bag deres handling – ja, dem gider jeg ikke. Hvad du ser er, hvad du får – en skæv personlighed, der helst bare vil have ro til, at være kreativ og være sammen med de mennesker, der betyder mest. Det betyder også, at jeg ret hurtigt sortere ud i dem jeg ikke “kan være sammen med” – og er FANDENS IMPULSIV.

Men den der mavefornemmelse, den fortæller så meget… ❤

Mine børn er skønne vilde unger, der trives med venner og skole – spøjse “små” og meget underholdende individer, der afprøver mine grænser to-the-limit. Men i kærlighed!

Mit ægteskab er stærkt og tillidsfuldt – og ALDRIG skal andre få lov til, at prøve på, at ødelægge det igen – ALDRIG. Kom bare an KARMA!

– vi er stærke sammen og har opnået en helt ny fortrolighed efter nogle svære år. Jeg tror alle har prøvet den der BABYBLUES, der kommer af, at have småbørn (vi fik 3 børn på 3 år og 9 mdr), men der er håb. Bevar troen og kærlighenden, samt respekten til hinanden – og LYT til jeres mave… LYT!

Solen skinner – Skovfogedhuset er lejet ud pr. 1/7 og vi flytter til byen.

– Der er rent KARMA i det nye sted, ingen dårlige VIBES og væggene er hvide! 😉

Kan i alle have en smuk Maj dag derude? – og husk, at elske livet og tage intet for givet! ❤

Kram

Christina

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s