Kommende syprojekt

Jeg har lovet mig selv, at nu skal jeg begynde, at sy den ønskede garderobe til mig selv.

Jeg har efterhånden problemer med, at finde tøj, der passer mig – efter, at jeg er startet på vægtløftning og Core Træning, så er mine mål ikke længere så standard længere. Målene er blevet væsentligt større lige under brystet, overarmene og lårene – tilgengæld er de så blev væsentligt modsat andre steder.

Og jeg hader løst tøj… – og slipper man nogensinde af med den der “Mor Muffin” foran? Ja, den er blevet mindre, men seriøst – smut nu! Og endnu mere – så hader jeg, at shoppe i fysiske butikker. 😉

Og jeg ELSKER Rockabilly 50´er stilen – men har netop pga ovenstående træning, solgt en del ud af mine skønne LadyVLondon kjoler – jeg har faktisk kun 1 tilbage. Og den sælger jeg også snart.

Men jeg tror ikke, at de er så svære at sy – så nu leder jeg efter mønstre, som jeg kan lave om på… Måske man snart skulle tage et tilskæringskursus? Eller måske få hende der, den pesionerede designer (min mor) til, at lave et mønster til en?

Ja, mulighederne er mange – nok også derfor, at jeg starter med et af de nemme projekter (håber jeg)!

b2ada4c8efc3a29ee1ed292252c87263

Ja, her mener jeg ikke overdelen (den har jeg), men underdelen. 😉

Hvad siger i?

Kram

Christina ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s