Nedtælling

d317f12ee48146f03e4d5f8edd19e125

Billedet er lånt fra Pinterest

Så kom dagen, hvor den første fremvisning blev overstået – og det gik vist ret godt. Vi forventer ihvertfald ikke flere fremvisninger af Skovfogedhuset nu… 😉

Hele 3 læs røg på Genbrugsstationen – og vi var inde med et enkelt flyttelæs i Kælderrummet. Det bliver så godt, at overtage lejligheden – og at skulle indrette den.

Det er et meget vigtigt skridt for mig i den “mentale healing” idet Skovfogedhuset desværre “husede” Bad KARMA. Enkelte af jer kender godt baggrund til dette og ville kunne læse hvad jeg mener imellem linierne. 😉
Den nye lejlighed er lys, stor og REN – NO BAD KARMA AT ALL! ❤

Derfor er det helt klart en mental nedtælling der er igang – og jeg kan ikke vente med, at komme ud af Skovfogedhuset, som har huset os de sidste 4 år, men bestemt også de hårdeste år nogensinde i mit liv.

Fremtiden tegner lys – mine svar fra min SMEAR er kommet retur i sidste uge og jeg er stadig rask – ingen HPV og ingen agressive celleforandringer. Hvor heldig kan man være? Jeg priser mig lykkelig for hver dag, at jeg er rask. Det blev opdaget i tide og kunne fjernes med to operationer! ❤

Livsstilen er også ændret en del på de år – min spiseværing titter indimellem frem i en eller anden form, men for det meste er den i ro. Og især efter, at jeg er startet på, at træne, så er der mere styr på den. Heldigvis kender jeg mig selv godt nok til, at vide når den dukker op – og manden kender også tegnene. Men han har også set med egne øjne, hvor hurtigt 15 kg kan rasle af mig.

En ny bane tages snart i livet – og det hele starter med en flytning. OG der kommer rigtigt meget gang i den sommeren over med diverse kreative projekter og møder. Jeg glæder mig… hver dag! ❤

Nogle gange behøver man bare ro og healing… 🙂

Vejen behøver ikke være svær, men man skal selv træffe valget om, at det er den rigtige retning…

Kram

Christina

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s