Little Pieces


Et af pigernes absolute yndlings mærke herhjemme – og selv jeg kunne ønske mig noget i str. M indimellem – ligesom ovenstående skønne denim kjole!

Jeg har god erfaring med vask og holdbarhed af det skønne tøjmærke, da vores tøser nok er prinsesser – men det må bestemt være “Prinsesser over skovbunden”!

Samme prinsser, der 5 min efter “slåskamp” med Skovbundens slemme nisser og mus, bagefter sidder og lægger neglelak på tæerne på hindanden. Smukt syn, det lover jeg jer! 😉

Kvaliteten er så godt, at det jeg køber til DivaPrinsessen, det kan Egernbarnet siden hen kunnet arve – og selvom det bliver tørretumblet gang på gang, så holder stoffet elastisteten og pasformen.  Ja, endda farverne holder rimelig godt efter de mange vaske.

Lige nu kan du på webshoppen købe en masse børnetøj på udsalg – og se alle de skønne nye Nyheder, der også er derinde.

Heldigvis har vi Bahne i Slagelse, som forhandler tøjmærket – for det giver lidt ekstra inspiration om især gavekøb. OG så elsker jeg, at besøge butikken med pigerne – for det giver mig en god ide om deres tøjsmag, som hurtigt kan ændre sig.

Girls will be Girls!

Kram

/Christina ❤

OBS! Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med litllepieces.dk – billedet er lånt fra Wepshoppen, men meningerne og ordlyden i indlægget er udelukkende mine egne! ❤

GetAttachment.aspx

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s