En absolut drømmerejse

  
Manden har været der – det har jeg desværre ikke haft fornøjelsen af.

Jeg kunne godt drømme om – en dag – at kunne få råd til, at kunne give ungerne mulighed for, at se fjerne himmelstrøg, som selv ikke jeg har oplevet. Men prøv lige, at tjekke priserne på Ticket2Travel.

Afrika – det varme pulserende kontinent, der er så forskellig fra nord til syd og fra øst til vest. Mere forskelligt på kultur og mad, selvom vi “uvidende” tænker på kontinentet, som et samlet sted (et samlet land).

Det kaldes verdenens fødevarerkammer – et kontinent fyldt med modsætninger.

Men drømmen er især, at kunne opleve en Safari tur – og nu er jeg en bangebuks, så det vil helt klart blive i et lukket køretøj. Fnis…

Jeg har kun hørt andre fortælle om det – både manden, men også mine forældre, der havde fornøjelsen af, at være udsendt til Afrika et par år; Kenya for, at være helt korrekt. 😉

Min mor fortæller levende om en tur i Kano, hvor de var omringet af Flodheste – manden fortæller om en safaritur med løver og elefanter. Yep, det vildeste jeg har oplevet er et kamelmarkede i Saudi Arabien. Selv ikke engang et møde med ulven i DK er det blevet til…

Men drømmerejser har jeg heldigvis mange af…

Hvad er jeres? Hvor og med hvem?

Kram

Christina ❤

OBS! Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med Ticket2Travel.dk – billedet er lånt fra pinterest, men ordlydende og drømmende i teksten er mine egne! 😉

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s