Det med, at vælge

sin egen vej i livet..

Ja, i bund og grund handler det vel om, at sætte det ene ben foran det andet og så se, hvor det fører hen. Men hvis nu man ikke får stoppet op og lyttet til de signaler ens krop sender en, så kan man komme til, at vælge den forkerte sti – og måske have svært ved, at komme tilbage på rette spor.

For mig var et job i de offentlige – i flere år – en tydelig og forkert sti, at jeg havde bevæget mig ned af. Jeg konfliktede indvendig – og med kollegaer/ledelse. Det var mig så inderligt imod ikke, at kunne være med til, at ændre på tingene… at kunne have selvbestemmelse og en fleksibel hverdag.

Når jeg selv ser tilbage på den sti, så kan jeg grine lidt af, at det tog mig så langt tid, at finde tilbage på rette spor. Bevares – jeg smutter stadig ned af en forkert sti indimellem, men jeg vender hurtigt om og kommer tilbage (nogle gange skal manden min dog losse min dertil-indrettet for, at få mig til, at indse det).

Sjovt, som alle andre kunne se hvilken sti jeg skulle have været nede af – men jeg turde ikke tage springet og hoppe ned af stien mod min drøm – den indre drøm om, at være Selvstændig.

Jeg siger ikke, at det altid vil være den rette sti – men på nuværende tidspunkt er det den rette.

Personligt giver min krop mig tydelige signaler, når jeg har “overbooket” mig selv – hvilket så er både godt og skidt når man er Sensitiv, som jeg iøvrigt ikke ser som noget negativt grundlæggende.

Når jeg har skubbet signalerne væk for længe, så brager jeg sammen – og konsekvensen bliver et par “terapi timer” med min Skraldemakker eller et par timer foran brændeovnen med tæpper.

Hold da op, hvor bliver det hårdt, at skulle undvære den brændeovn… Ja, stien er nu en snarlig flytning! ❤

Netop også derfor kunne jeg handle på et forslag om, at gå fra Andelshaver i Butik Smuksak i Århus til, at have mine Produktioner i Kommission istedet. Det føles rigtigt… det andet er afprøvet – og jeg kan mærke, at den rigtige vej er, at jeg ikke selv skal være fysisk tilstede – men mere være i baggrunden. Altså have mit tøj ude i kommission.

Så det arbejdes der nu på i stor stil…. 😉

Hvordan vælger i jeres vej i dagligdagen med både store og små beslutninger?

Kram

Christina ❤

Reklamer

One thought on “Det med, at vælge

  1. Nina Dufke siger:

    Det lyder da rigtig spændende – både med flytning og tøjsalg. Jeg har enormt meget respekt for dine valg, og jeg beundrer dig for (selvom jeg jo kun kender dig her fra bloggen og IG), at du ikke vælger den sikre vej med fast job i det offentlige. SEJT!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s