De der børnepenge…

Ja, jeg indrømmer, at nogen af dem blev brugt i dag (ja, forud) – Divaprinsessen herhjemme har lige taget et spring i sit tøj, så lidt nyt var nødvendigt, så de lange stænger kunne være i bukserne.

SuperMadsen har snart fødselsdag og ønsker sig noget så brændende tøj fra Hummel eller Adidas. Især bukser til Idræt i skolen af mærket Hummel! 😉

Egernbarnet har et særligt forhold til buksedragter – og hun er helt smeltet over en lækker buksedragt fra MarMar Copenhagen. Og jeg fandt de ønskede ting inde på en webshop, der også pt. har 20% rabat på en del varer pt., men også en god bunke til salg inde på deres Outlet katagori. Så her kan virkeligt være penge, at spare!

Har du også lyst til, at blive fristet – så klik her og se mere!

Jeg har, som altid, tjekket Wepshoppens ratings inde på Trustpilot – og de opnår 7,7/10, hvilket er meget godt (da der kun er 6 bedømmelser i alt derinde).

Jeg overvejer lidt, deres lange strømper til SuperMadsen derinde fra Hummel – men har ikke erfaring med Hummel strømper? Er der nogen af jer derude der har det? Han er utroligt hård ved sit tøj generalt – men strømper, sko og bukser er han især hård ved, så del gerne jeres erfaringer med mig.. ❤

God Shoppelyst

/Christina ❤

OBS! Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med Finurlig.com – billederne er lånt inde fra wepshoppen, men meningerne og ordlyden i indlægget er mine egne.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s