Påskeferien 2015

Eget PRIVAT foto - husk copyright. Må IKKE bruges af andre!

PRIVAT foto – husk copyright. Må IKKE bruges af andre!

Manden arbejder i disse dage og ungerne har påskeferie – heldigvis giver min hverdag som SELVSTÆNDIG mig ret åbne muligheder til, at planlægge egen kalender. Perfekt, når nu ungerne ikke går i SFO!

Terroristkræet herhjemme skulle en tur til dyrlægen og steriliseres – og imens brugte vi bl.a. lidt af ventetiden på Cafe Mikkel, yndlings caféen, i Slagelse.

Kald det bare mit andet hjem… ❤

I morgen går turen til KBH, hvor jeg har en aftale med DANMARKS BEDSTE Piercer, Jack fra Gorlubb. Den længe ønskede TRAGUS bliver en realitet – uf, hvor jeg glæder mig. OG ja, ungerne er med – dog ikke med inde i rummet.

Bagefter skal vi vandre rundt i KBH til de skønne hemmelige oaser, som danmarks smukkeste by byder på. Selvfølgelig afhængig af vejret – for øser det ned, så er vi nok, at finde i Fields. OG jeg er med sikkerhed at finde – med en latte i hånden KONSTANT (efterhånden mit trademark). 😉

I morgen aften mødes vi så med manden, når han har fri – og smutter på Indisk Restaurant. Det bliver en første gang for ungerne med rigtig indisk mad. ❤

Håber i alle nyder Påsken derude!

Kram

Christina ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s