Tween Fødselsdag

Billedet er lånt fra www.toysrus.dk

Billedet er lånt fra webshoppen!

SuperMadsen bliver snart 11 år – hvilket er meget utroligt, forstået på den måde, at min lille dreng, snart er en ung fyr. Hormonerne stormer allerede rundt i kroppen på ham. Dermed følger også tendensen til, at svare igen – ja, lad os kalde det at debattere meget aktivt!!

Men hans elskede LEGO, som han har arvet en del af fra sin far – men også en del tilføjelser er kommet til – ja, han er ligesom “vokset fra” det. Han elsker stadig, at fordybe sig med det – indimellem, men ikke i flere timer, som han kunne tidligere.

Derfor har jeg netop købt ovenstående som gave til ham, til hans fødselsdag d. 10/05 – ja, jeg kan godt lide, at være på forkant med gaverne. Jeg har allerede købt den første julegave også… 😉

Jeg tænker lidt, at TECHNIC LEGO må kunne fange hans interesse – og måske kan få ham til at lægge Ipad og telefon lidt mere fra sig. Det kan da ihvertfald betale sig, at prøve..

Vi har tidligere bestilt både julegaver og fødselsdagsgaver via nettet – og ovenstående skønne LEGO har jeg fundet lige her!

Leveringstiden er meget hurtig, hvis varen er på lager – men nu er jeg jo i god tid, så det haster ikke mere end det jager.

Det bliver i altfald spændende, at se hans smukke ansigt, når han pakker gaven op! ❤

Kram

Christina

OBS! Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med toysrus.dk – billedet er lånt fra webshoppen, men meningerne og ordlyden i indlægget er udelukkende mine egne.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s