Privat – eller offentlig?

Når du ser ovenstående billede, hvad tænker du så?

Hvad mon hun egentlig vil sige med billedet?

Det er enkelt…. Selvom jeg er på mange områder en “offentlig person” – dvs. offentligt ude på de sociale medier, blogger og deltager i forskellige arrangementer, så er jeg stadig en “privat person”.

Alt hvad man ser af andres liv på de sociale medier – såsom blogs, facebook, etc. – det er blot et lille uddrag/et lille øjeblik af et enkelt menneskes liv, og selvfølgelig kun hvad den enkelte har tænkte sig skal være “dokumenteret”.

Og ja, jeg vælger med omhu de “øjeblikke”, der skal ud på disse platforme…

Der kommer ikke noget ud, som jeg ikke kan tåle kommer frem i form af “kantine sladder” – ja, der har jeg været! 😉

Jeg tror, at vi alle ved, at det ikke altid er “almindelige” mennesker, der følger med – indimellem er der også dem, der ligger på andre niveauer. OG det er ikke alle, der vil en det godt – bestemt ikke, men det vil de fleste.

De sidste par dage har der været mange tilfælde af folk, der har fået “misbrugt” billeder af deres børn på Instagram – og når jeg skriver misbrugt, så mener jeg brugt til andre ting af nogle mærkeligt individer, som billederne ikke var tiltænkt. Det får da helt klart en til, at tænke.. ja, tænke meget og overveje hvad det er, at “man” lægger ud  af billeder på nettet af sine kære små og større.

Det sker, at der dukker billeder op af ungerne herinde – men det er efterhånden sjældent!

Lad dette være en reminder på, at jeg har rettighederne 100% fuldstændigt over mine billeder – og ser jeg dette blive brugt uden, at der er lavet en aftale om andet, så bliver jeg sur. OG bliver billeder af mine unger brugt – ja, lad os kalde det misbrugt, så vil der falde en Politianmeldelse – så er “man” advaret.

Jeg finder mig ikke i nogen former for – ja, lad os kalde det hvad det er, BULLSHIT – jeg har været for meget igennem de sidste par år med krise, spiseforstyrrelse, alvorlig sygdom og mærkelige mennesker.

Være sikker på, at KARMA is a BITCH…

Med disse ord slutter dagens indlæg – opsang – vrede ordstrøm – og spidsfindige hentydninger til mærkelige personer!

Kram til jer andre! ❤

/Christina

Reklamer

2 thoughts on “Privat – eller offentlig?

  1. kringlet siger:

    Tak Christina!
    Må jeg linke til dette indlæg på min blog? Jeg har længe gået og tænkt på, hvordan jeg kan sikre mine billeder, som jeg bruger en del af. Tak for sparket og reminderen til at få gjort noget ved det 🙂
    Kh Charlotte

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s